Tel.: 737 392 722
Nákupní košík 0,00 Kč

Chystáte se do kempu?

Léto se od nepaměti spojuje s dovolenou a s pobytem v přírodě. Pokud chcete zažít nezapomenutelnou dovolenou plnou zážitků jděte do kempu.

Nebojte se jít na kempování i s dětmi. Právě naopak, Vaše děti na takovou dovolenou nezapomenou. Od rána do večera budou na čerstvém vzduchu a Vy o nich nebudete ani vědět. 

Na takovou kempovací akci se ale třeba pořádně připravit. 

Výběr vhodného kempu je prvořadý. Mnoho kempů je přizpůsobeným rodinám s dětmi a jsou v nich i různé atrakce pro děti a hřiště. Před kempováním si sepište seznam. Mít seznam věcí, které vzít s sebou na stanování je velmi důležité. Zjednoduší vám to balení a hlavně na nic nezapomenete. Stan na spaní je samozřejmostí, pokud tedy nejste majitelem karavanu.

Přenosný přístřešek do kempu

Třeba myslet i na to, co když bude pršet, nebo pálit slunce? Nebudete, přece celý ten čas trávit zavřený ve stanu. Přenosný přístřešek, který vám poskytne ochranu před sluncem a deštěm by se hodil. Doporučujeme si předem zajistit rychle rozkladací nůžkový stan. Poskládaný nezabírá mnoho místa a vejde se i do běžného "kombíka".

Rozložení zvládnete během pár minut bez použití nářadí. Je dostatečně prostorný na umístění posezení, rozkládacího stolu, grilu či plynového vařiče. Takový rozkládací stan Vám budou závidět i ostatní kempující, pokud začne pršet, nebo bude pálit slunce :-). Netřeba, ale zapomenout na správné ukotvení nejen stanu na spaní, ale i nůžkového stanu. Aby se Vám nestalo, že po letní bouřce zůstanete bez střechy nad hlavou.